Dermalogica

Wij werken  met DERMALOGICA

Dermalogica is al jaren marktleider op het gebied van professionele skin care.
Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt, zo bevatten de producten geen parfum, slechte alcoholen, afsluitende minerale oliën,
paraffine vetten, lanoline en geen irriterende synthetische geur- en kleurstoffen.
Dermalogica is voor mannen en vrouwen en heeft producten voor gezicht, lichaam en haar.

Dermalogica houdt rekening met het milieu, is niet op dieren getest en de verpakking is recyclebaar.

CLEAN START

De tienerhuid is vaak uit balans en moeten we beschermen om later schade te voorkomen.
Een dergelijke jongeren lijn is er eigenlijk niet, daarom brengt Dermalogica Clean Start.
Clean Start is een goede start voor later, tieners leren van jongs af aan hun huid goed te verzorgen.

 

MEDI BAC CLEARING

Acne veroorzaakt frustraties, irritaties en lichamelijke en ook emotionele littekens.
Mensen met acne hebben vaak sociale problemen, zonderen zich soms af en voelen zich niet lekker in hun vel.
Dat geld niet alleen voor tieners.
Ook veel volwassene hebben last van acne. Uit onderzoek is gebleken dat 40 tot 50% van de volwassenen tussen de 20 en 40 jaar een zwakke vorm van aanhoudende acne of problemen als een vette huid hebben. De Medi Bac Clearing producten zijn hier uitermate geschikt voor. Elk product unieke acne bestrijdende en reinigende ingrediënten die gedurende 24 uur de vier belangrijkste factoren die bijdragen om acne onder controle te houden.
De huid zal zich zichtbaar verbeteren zonder uit te drogen.  Medi Bac Clearing behandelt acne, maakt schoon en egaal, voorkomt nieuwe uitbarstingen van acne en daarbij geeft Medi Bac Clearing de huid van volwassenen wat ze nodig heeft. Medi Bac Clearing werkt in op acne zonder de huid te beschadigen. Puistjes verdwijnen, de huid wordt mooi glad, fris en schoon.

 

AGE SMART

Intelligente investering in de toekomst van uw huid.

Rimpels zijn slechts één kenmerk van huidveroudering. Verandering in pigment, een verminderde vochtbalans, verlies van collageen en veerkracht, verslappingen laten zien hoe oud we zijn.
De werking van AGE Smart is gebaseerd op het blokkeren van biochemische reacties door vrije radicalen.
Dit is nummer 1 oorzaak van huidveroudering.
Ook blokkeert het enzymen die collageen en elastine afbreken.
Vrije radicalen zijn gevaarlijke zuurstofmoleculen die ontstaan door UV-stralen en milieuvervuiling. Ze kunnen zich hechten aan onze stabiele huidcellen en gaan hiermee een reactie aan. Hierdoor ontstaat onherstelbare schade aan onze cellen met als gevolg het verharden of breken van collageen en elastine. Zelfs kunnen ze celmembramen beschadigen waardoor couperose en pigmentvlekken kunnen ontstaan.

AGE Smart producten bevatten complexen die huidveroudering door vrije radicalen tegengaan.
Deze producten bestaan uit anti-oxidanten die pigmentverkleuringen tegengaan en tevens zorgen voor een verstevigde wand van de haarvaten.

 

ChromaWhiteTRx

Hyperpigmentatie ontstaat door dag- en zonlicht, hormonale veranderingen, medicijngebruik(zoals corticosteroïden en “de pil”).
Na verwondingen, na acne, haarverwijdering met laser en ze kunnen ook erfelijk zijn bepaald. Hyperpigmentatie is altijd een vorm van bruine verkleuringen en ze kunnen een onregelmatige teint veroorzaken.
Verkleuringen laten je ouder lijken dan je bent.  Daarom vinden wetenschappers het verhelderen en het oplichten van de huid even belangrijk als het voorkomen van veroudering van de huid. Het aantal producten voor een vlekkeloze, egale en stralende huid neemt dan ook sterk toe.
Gebruikers zijn echter vaak teleurgesteld, omdat de producten niet de gewenste resultaten geven of ze maken de huid overgevoelig, geven irritaties en er ontstaat schade door de zon waardoor de huid voortijdig veroudert.
Dermalogica is intensief op zoek gegaan naar ingrediënten die succesvol en veilig hyperpigmentatie verminderen en voorkomen.
Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van ChromaWhiteTRx.

 

Daylicht Defense System

Zonlicht is zonder twijfel de grootste vijand van de huid, dag in dag uit wordt de huid blootgesteld aan UVA – en  UVB stralen die voortijdige veroudering( hyperpigmentatie, rimpels) en huidkanker kunnen veroorzaken.
Her Daylicht Defense System van Dermalogica biedt 2 mogelijkheden om de huid tegen zonlicht te beschermen, een chemische formule die beschermt door UV stralen te absorberen en een fysische bescherming die de schadelijke stralen reflecteert.
De meest gehoorde klacht over zonneproducten is dat ze niet prettig aanvoelen. Vaak wordt gezegd dat ze vet zijn, plakkerig, wit uitslaan en geen lekker gevoel geven. Sommige zonneproducten kunnen vet zijn, de poriën verstoppen en de gevoeligheid van de huid vergroten. Voor het behoud van een goede huid en om schade door licht en voortijdige veroudering te voorkomen is het juist aan te raden dagelijks een zonbeschermend product te gebruiken. Maar helaas dat gebeurt nog  niet. Bescherming tegen licht en zon is nog steeds niet als een must opgenomen in  de  dagelijkse huidverzorging.

 

ULTRA CALMING

Een opluchting  voor de gevoelig geworden huid.
Jeuk, een branderig gevoel, prikken en rood worden zijn de kenmerken van een gevoelige huid. Waarom deze verschijnselen optreden is nog niet helemaal duidelijk. Erfelijkheid kan een rol spelen, hormonen, stress, chemische stoffen, bepaald voedsel en agressieve huidbehandelingen kunnen intensieve reacties geven.
Vertrouw op Dermalogica Ultra Calming.
Deze producten bevatten een exclusief complex waarvan de werkzaamheid wetenschappelijk is bewezen.
Het voorkomt irritatie, vermindert roodheid en kalmeert.
Een ware verademing voor de overgevoelige huid.

 

SHAVE

Het Dermalogica scheersysteem bestaat uit producten met een dubbele werking die een superglad scheerresultaat garanderen en een gezonde huid.
Er is gebruik gemaakt van de beste ingrediënten geschikt voor diverse soorten baardgroei waardoor de huid gladder en zachter aanvoelt.
Het Dermalogica Shave-systeem biedt een compleet programma voor het meest gladde scheerresultaat en een goede verzorging van de huid.